“Κανένας βαθμολογικός κίνδυνος για τον ΟΦΗ”

Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο για αφαίρεση βαθμών από τους Κρητικούς, ο νομικός εκπρόσωπος Νίκος Φωτάκης. Όπως τόνισε με δηλώσεις του στο «Athletic Radio 104,2» ακόμα κι αν... μία στο εκατομμύριο συνέβαινε κάτι τέτοιο, οι παίκτες δεν θα έπαιρναν τα χρήματα που τους οφείλονται. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι γίνεται κάτι σκοπίμως από την πλευρά των παικτών, αφού το μόνο που θέλουν είναι να διασφαλιστούν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Φωτάκης για την αποπληρωμή των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές: “Aυτή η συμφωνία προέβλεπε ότι θα ξεκινούσε η καταβολή των χρημάτων από τις 15 Σεπτεμβρίου. Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και από την στιγμή που οι συμβάσεις έχουν κοινοποιηθεί στην Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάρουν τα χρήματα τους. Και από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει "αποξενωθεί" από τα χρήματα, δεν μπορεί και βάσει νόμου να τα πάρει. Αν δεν δοθούν τα χρήματα από την πρώτη δόση, η σύμβαση αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι θα μεταφερθούν στην επόμενη”.

 Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε σημείο της συνέντευξής του, κανείς δεν υπολόγιζε ότι τα πράγματα για τον ΟΦΗ, θα έφταναν εδώ που έφτασαν, όπως κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η χώρα θα βρισκόταν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.