Μειώνονται τα αγωνιστικα προβλήματα του ΠΑΟΚ

Επιστρέφουν ένας-ένας οι απόντες και οι τραυματίες του ΠΑΟΚ, λύνοντας τα χέρια του Γιώργου Δώνη. Οι Καμαρά, Ρομπέρ, Λαζάρ και Κωνσταντινίδης αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Ωστόσο, όταν εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, δε διαπιστώθηκε ότι έχουν κάτι σοβαρό και ότι είναι αναγκαίο να μείνουν περισσότερες ημέρες εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Γιώργος Φωτάκης συνέχισε τη θεραπεία του, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και την Τετάρτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ, αντίθετα, ο Κίτσιου μπήκε σε φουλ ρυθμούς. Ο Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Θεραπεία έκαναν και οι Γεωργιάδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

Απών από το πρόγραμμα ήταν ο Έτο, ο οποίος ζήτησε και έλαβε από τον Γιώργο Δώνη διήμερη άδεια, ούτως ώστε να μεταβεί στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.