Ζαρντίμ: Αισθάνομαι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αισθάνεται πρωταθλητής. Με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP και τόνισε ότι "δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό". "Είμαι πρωταθλητής. Αισθάνομαι ότι πήρα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα", δήλωσε ο Ζαρντίμ, λόγω της αγωνιστικής και βαθμολογικής διαφοράς των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα της Superleague.

Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποκάλυψε ότι προσπάθησε να συνομιλήσει με το Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. "Δεν ήταν διαθέσιμος εκείνο τον καιρό κι έτσι επέστρεψα στην Πορτογαλία', ήταν η ακριβής δήλωσή του.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά του, ότι "οι οπαδοί του Ολυμπιακού θεώρησαν την απόφαση για αποχώρησή του γελοία".

"Είχαμε ένα project που λειτουργούσε. Χάσαμε μερικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι, θα αποκτούσαμε καινούργιους και πιστεύω ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που θα μας έδινε τη δυνατότητα να βάλουμε νέους στόχους στο Champions League. Κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έμεινα έκπληκτος καθώς η λύση της συνεργασίας μού ανακοινώθηκε την παραμονή ενός αγώνα. Μου είπαν πως αποδεσμεύομαι γιατί δεν παίζουμε καλά", πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.