Σαν… κόρη οφθαλμού φυλά το Φάμπρι ο Παναθηναϊκός

Την ευθύνη στους παίκτες, για ακόμη μια φορά, ρίχνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε ότι δε θέλει σε παρόντα χρόνο να προχωρήσει σε μια ακόμη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν.

Το τριφύλλι βρίσκεται πλέον παντελώς εκτός στόχων. Ωστόσο, η κατάσταση διατηρείται ρευστή, λόγω του πρωτοφανούς συνωστισμού στη βαθμολογία της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός απέχει πέντε πόντους από το στόχο των πλέι-οφ και έξι πόντους από το απευκταίο για την ομάδα, αλλά υπαρκτό πια, σενάριο του υποβιβασμού.

Στη διοίκηση των πρασίνων τα έχουν με τους παίκτες, καθώς θεωρούν ότι το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ δεν έχει γίνει. Υπό αυτό το πρίσμα δε θα είχε, άλλωστε, λογική η απομάκρυνση του Φάμπρι, ο οποίος έχει κληθεί από την Ισπανία να διαχειριστεί ένα μέτριο ρόστερ.

Ο Ισπανός γυρολόγος αυτό κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παναθηναϊκός παίζει σαν ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας και status. Αφήνει τον αντίπαλο πια να πάρει πρωτοβουλίες και παίζει παιχνίδι κέντρου.

Μέσα σε όλα, σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να λείψει ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός συμπλήρωσε χθες επτά κίτρινες κάρτες και ο Φάμπρι θα κληθεί να επιλέξει σε ποια δύο ματς από αυτά με ΟΦΗ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Κέρκυρα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) δεν θα τον έχει διαθέσιμο. Το πιθανότερο είναι να επιλεγούν οι δύο αγώνες που θα δώσουν οι πράσινοι ως γηπεδούχοι.