Βαριά ήττα στην Ισπανία με 3 – 0 για τον Ολυμπιακό

Η Λεβάντε επικρατεί 3-0 του Ολυμπιακού κάνοντας το πρώτο και βασικότερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός φεύγει από την Ισπανία χωρίς νίκη για 13η φορά, ελπίζοντας μόνο σε θαύμα στον επαναληπτικό.

Έτσι, επιβεβαιώθηκε η κακή παράδοση του Ολυμπιακού στην Ισπανία - όπου δεν έχει νικήσει μέχρι σήμερα – καθώς έχασε με 3 – 0 από τη Λεβάντε, ενώ είχε και μία ευκαιρία να πετύχει γκολ με τον Τζιμπούρ στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν το σούτ του βρήκε την εξωτερική δεξιά πλευρά του δοκαριού. 

Το πρώτο γκολ για τους Ισπανούς ήρθε στο 10ο λεπτό με σουτ από τον Ρίος. Μετά από αντεπίθεση με τον Μπαρκέρο να βγάζει κάθετη πάσα στην πλάτη του Χολέμπας αυτός έχασε τον Ρίος ο οποίος έκανε τη ντρίμπλα και σκόραρε από κοντά με σουτ.

Οι ερυθρόλευκοι στη διάρκεια του πρώτου μέρους δυσκολεύτηκαν αρκετά να αλλάξουν 2-3 σωστές πάσες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Μίτσελ βρίσκόταν συνεχώς όρθιος σε μία προσπάθεια να τους αφυπνίσει.

Στο 28ο λεπτό η Λεβάντε κέρδισε πέναλτι μετά από φάουλ του Αμπντούν στον Λόπεθ, στο οποίο αστόχησε ο Μάρτινς, ενώ ο Αμπντούν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με δέκα την ομάδα του.

Στο 39ο λεπτό οι Ισπανοί κερδίζουν και δεύτερο πέναλτι μετά από φάουλ του Χολέμπας στον Λόπεθ, το οποίο εκτέλεσε – επιτυχημένα αυτή τη φορά – ο Μπαρκέρο κάνοντας το 2 – 0, σκορ μέχρι στιγμής για το πρώτο ημίχρονο.

Το τρίτο γκολ για τους Ισπανούς ήρθε όταν Φέισα έχασε τη μπάλα στο κέντρο και ο Μπαρκέρο με όμορφη κάθετη βρήκε τον Μάρτινς που πλάσαρε τον Μέγιερι για το 3-0.