Ώρα μηδέν για τη Σέλτικ κόντρα στη Γιουβέντους

Στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, η Σέλτικ έχει σχεδόν εξασφαλίσει τον τίτλο. Ως ομάδα, ως ρόστερ, ως φόρμα και ως "φανέλα", δεν ανησυχεί. Βρίσκεται, άλλωστε, 18 πόντους μπροστά από τη δεύτερη Ινβερνές.

Ωστόσο, η πρόκριση για τους Κέλτες έρχεται από το... σεντόνι. Το Champions League αποτελεί και το μεγάλο καημό του προπονητή των τριφυλλοφόρων, Νιλ Λένον.

Η πρώτη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, στο Σέλτικ Παρκ, δίνει τη δυνατότητα στους Σκωτσέζους να διεκδικήσουν προσηλωμένοι ένα σκορ που να μπορούν με επιτυχία, υπερβάλλοντας εαυτόν ή και όχι, να υπερασπιστούν στη ρεβάνς της Ιταλίας.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Γιώργο Σαμαρά ο Νιλ Λένον. Ο προπονητής της Σέλτικ θεωρεί πολύ σημαντικό τον Έλληνα επιθετικό και η παρουσία του στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους για τους 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα, αφού ο σέντερ φορ της ομάδας της Γλασκώβης ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

"Ο Σαμαράς είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν μπορώ να ρισκάρω. Θα τον περιμένω μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού θέλω να τον έχω στη διάθεσή μου. Ελπίζω να καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να παίξει κανονικά", ανέφερε ο Νιλ Λένον.