“Δε μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου”

Στο σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΚ.

Οργανωμένοι φίλαθλοι της Ένωσης πήραν την πρωτοβουλία να επισκεφτούν το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, προκειμένου να του ζητήσουν να αναλάβει διοικητικές πρωτοβουλίες στην ομάδα.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων κρέμασαν ένα πανό απέναντι από το σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο ανέφερε: "Δε μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου".

Η πρόθεση των φιλάθλων του Δικεφάλου είναι να μιλήσουν μαζί του και να τον πείσουν βοηθήσει για να βρεθεί λύση στην ομάδα.

Επεισόδιο Γιάγκο - Πήδουλα

Κατά τα λοιπά, είναι γνωστό ότι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ... μυρίζουν μπαρούτι. Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής μεταξύ του Γιάγκο και του Γιώργου Πήδουλα. Μετά από παρατήρηση λοιπόν του γυμναστή στον Πορτογάλο για λάθος εκτέλεση σε μια άσκηση, ακολούθησε έντονος διάλογος που είχε ως αποτέλεσμα ο γυμναστής να διώξει τον ποδοσφαιριστή από την προπόνηση.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Γιάγκο συνάντησε τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος προσερχόταν στην προπόνηση και μετά τη δική του παρέμβαση, ο ποδοσφαιριστής ξαναγύρισε στην προπόνηση.