Απέκλεισε Ντιακιτέ και Γκρέκο από την αποστολή ο Μίτσελ

Εκπλήξεις έκρυβε η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντιακιτέ και Γκρέκο έμειναν εκτός από τον νέο προπονητή των ερυθρολεύκων, Μίτσελ.

Ο Ισπανός άφησε τους προαναφερθέντες έξω για αγωνιστικούς λόγους. Εκτός των τριών, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φουστέρ, Πίνο και Κάρολ, οι οποίοι συνέχισαν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου τα ατομικά τους προγράμματα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Γκρέκο, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας ολοκληρώθηκε, χωρίς να υπάρχουν απρόοπτα, ενώ οι παίκτες του Μίτσελ δούλεψαν πολύ στην τακτική για την εν λόγω αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν σε δίτερμα, με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ νωρίτερα, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις πάνω στη συμπεριφορά, αμυντικά και επιθετικά, στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέμπας.