Ταγκό για τρεις με φόντο το… πάνω χέρι στην Τούμπα

Υπόγειος πόλεμος διεξάγεται στην Τούμπα και την ανακωχή κήρυξε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Ή, τουλάχιστον, προσπάθησε. Το "βαρύ" κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον προπονητή Γιώργο Δώνη είναι γνωστό.

Στην υποθάλπουσα κόντρα του με τον Χερμάν Τσιστιακόφ για οικονομικά και μεταγραφικά θέματα, όπως και εκείνες τις περιπτώσεις διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού, προστέθηκε και το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ζήσης Βρύζας ζήτησε την απολογία του Ουρουγουανού για το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά. Ο 43χρονος προπονητής νόμιζε ότι είχε κερδίσει και διέρρευσε τη χαλάρωση της στάσης του, ώστε να δείξει και επιείκεια στον Γκαρσία.

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και κατηγόρησε τον προπονητή του για τη συμπεριφορά του. Ο Χερμάν Τσιστιακόφ δεν έχασε ευκαιρία να κατηγορήσει τον Δώνη.

Κάπου εκεί, επενέβη ο Ιβάν Σαββίδης. Η προσωπική εμπλοκή του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου του Βορρά έγινε ουσιαστικά "για να βγει η χρονιά", κατά το κοινώς λεγόμενο. Είναι, ωστόσο, αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσουν όλες οι πλευρές να συνεχίζουν ήρεμα τη σεζόν. Μια ενδεχόμενη αποτυχία στο Κύπελλο, μη πρόκριση δηλαδή στον τελικό του θεσμού, θα δημιούργησει κατευθείαν νέες ρωγμές.

Χωρίς Λαζάρ και Αθανασιάδη με Πανιώνιο

Απόντες από το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι για τον ΠΑΟΚ οι Κόστιν Λάζαρ και Στέφανος Αθανασιάδης λόγω συμπλήρωσης καρτών. ο Ρουμάνος μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, ενώ ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τις επτά και θα χάσει και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.