H διαφορά ώρας Ελλάδας – ΗΠΑ κρίνει τη μεταγραφή Μπόιντ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για την υπόθεση απόκτησης του Κρις Μπόιντ από τον Παναθηναϊκό, αν και προβλέπεται ότι η υπόθεση κατά 90% θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στη Δευτέρα.

Οι πράσινοι θα απευθυνθούν στην ΕΠΟ για να διευκρινιστεί αν ο Σκωτσέζος επιθετικός αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του εγκαίρως, προκειμένου να μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Βάσει κανονισμών, τέτοιοι θεωρούνται οι παίκτες που ήταν ελεύθεροι μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου. Η ομάδα του Μπόιντ, Πόρτλαντ Τίμπερς, ανακοίνωσε πως ο παίκτης αποδεσμεύτηκε τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά είναι ακόμη ασαφές αν λόγω της διαφοράς ώρας μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας ο παίκτης έμεινε ελεύθερος… Γενάρη ή Φλεβάρη.

Αν επιβεβαιωθεί πως υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτή η μεταγραφή, οι πράσινοι θα αρχίσουν ξανά επαφές με τον παίκτη. Στην προηγούμενη κρούση που του είχαν κάνει υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο είναι πολύ πιθανό αυτή τη φορά να βρεθεί η χρυσή τομή. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική διορία -για απόκτηση ελεύθερου παίκτη- λήγει στις 11 Φεβρουαρίου.