Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο Ολυμπιακός 0 – 1 την Καβάλα

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στη σύνθεσή του, ο οποίος απουσίαζε τους τελευταίους, σχεδόν έξι μήνες, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Καβάλα με 1-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με σχετική άνεση.

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε τον ρυθμό του και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και η διαφορά κατηγορίας ήταν κάτι παραπάνω από αισθητές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η Καβάλα να δημιουργήσει καμία επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Κάρολ.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκρέκο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Καβάλας, γράφοντας το 0 – 1.

Στη συνέχεια ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, ειδικά από την στιγμή που κανένα ενδιαφέρον δεν υπήρχε πλέον για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και... επίσημα, καθώς το συνολικό 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού (μαζί με το 2 – 0 του πρώτου αγώνα) δεν ήταν δυνατόν να το ανατρέψει η Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Φετφατζίδης και ο Βλαχοδήμος, για να αγωνιστούν σε ολόκληρο το 90λεπτο και να πάρουν αγωνιστικό χρόνο στα πόδια τους, προκειμένου και αυτοί να δείξουν τον βαθμό της ετοιμότητάς τους.