Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Κοντοές

Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα φοράει ο Γιάννης Κοντοές από την Πέμπτη. Ο Έλληνας παίκτης βρέθηκε στην Αρκαδία, όπου είχε συνομιλίες με τους ιθύνοντες της νέας του ομάδας. Η διοίκηση του Αστέρα κατέθεσε στον παίκτη την πρότασή της, η οποία έγινε αποδεκτή και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γιάννης Κοντοές θα ενταχθεί τις προσεχείς ημέρες στις προπονήσεις των Αρκάδων και θα τεθεί στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για την συνέχεια των εφετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο 26χρονος παίκτης έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΑΕΚ και βρισκόταν σε αναζήτηση του νέου σταθμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο οποίος θα είναι τελικά ο Αστέρας Τρίπολης.

H επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα: 

“Μετά τους Κάφα, Σέττι, Ουρτάδο, ο Γιάννης Κοντοές αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή της ομάδας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Γιάννης Κοντοές γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1986, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει 71 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Φωστήρα, Αγ. Δημήτριο, συμμετέχοντας συνολικά σε 131 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον Αστέρα, ο Κοντοές θα φορέσει το Νο33 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, μία υγιέστατη ομάδα που ο πρόεδρος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για αυτήν, με έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή που τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου και μία ομάδα που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, οι στόχοι είναι δύο, η έξοδος στην Ευρώπη και η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”