Bίντεο: Όταν ο Τοροσίδης έφτασε στη Ρώμη

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κέντρο όλων αυτών ο Βασίλης Τοροσίδης. Μία συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της Ρόμα και του πρώην - πλέον - παίκτη του Ολυμπιακού μετά από διαρκείς μυστικές συζητήσεις. 

Ενδεικτικό είναι το video που τράβηξε φίλαθλος της ιταλικής ομάδας, την ώρα της άφιξης του παίκτη στο αεροδρόμιο, με το κινητό του και ανέβηκε στο forzaroma.info και δείχνει το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον Έλληνα παίκτη.

Ο 27χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και έγινε και επίσημα συμπαίκτης του Παναγιώτη Ταχτσίδη. 
Νωρίτερα, ο Τοροσίδης είχε απορρίψει την κατά τι καλύτερη πρόταση της Φούλαμ, καθώς προτίμησε να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.
Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα έχει στη Ρώμη μικτές ετήσιες απολαβές 1.300.000 ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς, κάτι που σημαίνει ότι θα εισπράττει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός υπολογίζεται ότι θα βάλει στα ταμεία του 500.000 ευρώ.