Κλείνει ο Τάτος στον Άρη

"Ψήνεται" η νέα μεταγραφή του Άρη. Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ως φύλακας-άγγελος των κιτρίνων, δίνοντάς τους, ούτε λίγο, ούτε πολύ, με τη μορφή δανεισμού, τρεις ποδοσφαιριστές.

Τη δυάδα Διαμαντάκου-Ζαραδούκα, συμπληρώνει ο τρίτος Ανδρέας Τάτος για τον οποίο ο προεδρεύων της ΠΑΕ, Άγγελος Σπυρίδων επισήμανε πως σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Παράλληλα, ο κ. Σπυρίδων πρόσθεσε ότι ο παίκτης θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα.

"Σήμερα θα υπογραφεί το συμβόλαιο του Τάτου στον Άρη. Ο Λούκας Αλκαράθ είχε δει ένα βίντεο με τον Τάτο και τον ήθελε πάρα πολύ. Είναι πολύ ικανοποιημένος από τις τελευταίες κινήσεις. Το πρόβλημα για εμάς ήταν πως δεν υπήρξαν ελεύθεροι παίκτες έτσι ώστε να ενισχύσουμε τον Άρη. Είδαμε πως τις μόνες μεταγραφές που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πάρουμε δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Αφού τα παιδιά ήταν παροπλισμένα και δεν είχαν συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, στον Άρη θα βοηθήσουν πολύ, συμπλήρωσε.

"Έπρεπε να παραβλέψει την ενέργεια του Αγκάνθο για συναισθηματικούς λόγους ο Κάκος"¨

Το μέλος του Δ.Σ. των κιτρίνων μίλησε και για την αποβολή του Αγάνθο από τον Τάσο Κάκο στο ματς με την ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στα διαιτητικά λάθη που γίνονται το τελευταίο διάστημα εις βάρος του Άρη.

"Κι εγώ είμαι υπέρ των κανονισμών, αλλά στην περίπτωση της αποβολής του Αγκάνθο, πιστεύω πως έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς. Δε λέω πως ο Κάκος έκανε λάθος αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα μπορούσε να το παραβλέψει", υποστήριξε ο κ. Σπυρίδων.