Αμφίβολη η συμμετοχή Κατσουράνη στο Κύπελλο με Καλλιθέα

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Γιωργο Δώνη, αφού Κώστας Κατσουράνης δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο αρχηγός της Εθνικής, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα στον αστράγαλο και έτσι ο προπονητής του θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα στην Τούμπα.

Ο Κατσουράνης θα προσπαθήσει στην προπόνηση της Τετάρτης να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης, ο Λάζαρ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.

Στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Λίαμ Λόρενς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά και η δική τους κατάσταση θα εκτιμηθεί την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα μπήκε στο πρόγραμμα ο Κοστίν Λάζαρ ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε στο καλάμι, ενώ εκτός έμεινε ο Γιώργος Γεωργιάδης και φαίνεται πως δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την ρεβάνς του Κυπέλλου.