Απόδραση Λεβαδειακού με 2 – 1 στη Βέροια

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Λεβαδειακός στη Βέροια, νικώντας τη Βασίλισσα του Βορρά με γκολ του Βασιλείου στις καθυστερήσεις. Μία νίκη που η αξία της μπορεί να χαρακτηριστεί χρυσάφι για τους Βοιωτούς, οι οποίοι αφήνουν τέσσερις βαθμούς πίσω τους τον ΟΦΗ και δείχνουν να εδραιώνονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από τον τέταρτο στη βαθμολογία, Ατρόμητο του Νίκου Αναστόπουλου.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 18ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, όταν ο Λισγάρας νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό. Στο 86ο λεπτό, η Βασίλισσα έδειξε να παίρνει τη μπουκιά από το στόμα των παικτών του Λεβαδειακού, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαχαίρας προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χωρίς να μπορεί να αποκρούσει ο Κυριακίδης.

Την παρτίδα για τους Βοιωτούς έσωσε την τελευταία στιγμή ο Βασιλείου, καθώς μετά από αντεπίθεση ο Πόι από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, με τον Βασιλείου να είναι μόνος στην περιοχή της Βέροιας και με κεφαλιά να κάνει το 2-1 δίνοντας ανάσα και τους πολυτιμότατους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.