Συνεχίζεται η ένταση στον Παναθηναϊκό

Ούτε με τον χαμηλών τόνων Φάμπρι δείχνουν να ηρεμούν τα αποδυτήρια στον Παναθηναϊκό.

Το ξέσπασμα του Ισπανού τεχνικού είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια των πρασίνων.

Ο 57χρονος προπονητής έχασε την ψυχραιμία του στα αποδυτήρια με τις παρατηρήσεις σε Ζεκά και Κουίνσι και με φωνές, στη συνέχεια, έριξε όλη την ευθύνη  στους ποδοσφαιριστές. Ο Φάμπρι εκστόμισε τη φράση που σε άλλους παίκτες ακούστηκε σαν "άδειασμα" και σε άλλους ως απειλή: "Θα πω στους δημοσιογράφους ότι εσείς φταίτε".

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν πιο ήρεμος στην προπόνηση της Κυριακής και προανήγγειλε ομιλία εφ' όλης της ύλης το απόγευμα της Δευτέρας για να λυθούν τα θέματα και να εκτονωθεί το άσχημο κλίμα. "Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι. Θα τα συζητήσουμε τη Δευτέρα και θέλω να μου πείτε τι συνέβη, αφού προηγηθήκαμε, στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Μόνο εσείς μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό".

Στον Παναθηναϊκό σχεδιάζουν τετ α τετ συναντήσεις με παίκτες. Ο Φάμπρι, αλλά και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κωνσταντίνου, σκοπεύουν να συνομιλήσουν με ορισμένους ποδοσφαιριστές, σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πλατανιά. Το Κύπελλο άλλωστε φαντάζει ως μία διέξοδος για το τριφύλλι, ώστε να διεκδικήσει έναν τίτλο και ταυτόχρονα και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Ο Χάρης Μαυρίας δεν έχει κάτι ανησυχητικό εν όψει του Κυπέλλου. Σήμερα θα είναι σε θέση να προπονηθεί, εκτός κι αν κριθεί σκόπιμο να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.