Νίκη-οξυγόνο αναζητά η Κέρκυρα

Η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Αστέρα Τρίπολης ρίχνει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Μόνο επιστροφές έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος από πλευράς γηπεδούχων, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος όμως έχασε τον Χρήστο Καλαντζή την τελευταία στιγμή.

Υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της Κέρκυρας, Γιώργου Λιμπάντση, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το παρών σε αυτή έδωσαν τόσο ο πρόεδρος των Φαιάκων, Γιώργος Λυμπερόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Γρηγοράκης. Η Κέρκυρα χρειάζεται τη νίκη όσο τίποτε άλλο, για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Χρήστος Καλαντζής έμεινε εκτός αποστολής για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Εκτός έχει μείνει και ο Τάσος Μπακασέτας για την ομάδα του Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο επιθετικούς και όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει τον Σανκαρέ στο αρχικό σχήμα, όπως και τον Φορμίκα. Ο Αστέρας Τρίπολης κατέχει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα με 28 βαθμούς.