Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ προσέλκυσε ο Αμπντούν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Λονδρέζοι κινούνται στη μεταγραφική αγορά με γνώμονα πάντα τις εισηγήσεις του Αλσατού τεχνικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr, ο Αλσατός έχει ενθουσιαστεί με την επιτάχυνση και την ταχύτητα στην αντίδραση του Αμπντούν. Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για το σύλλογο του Πειραιά.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες για το θέμα. Σε περίπτωση κατά την οποία ο Αμπντούν γίνει σε διάστημα έξι μηνών ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, μετά τον Μιραλάς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θα κληθεί να καλύψει το κενό του Αλγερινού. Άλλωστε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι το στυλ παιχνιδιού του Κολομβιανού μοιάζει με εκείνο του Αλγερινού.

Πριν από έξι ημέρες ο μάνατζερ του Αμπντούν, Καρίμ Ακλίλ είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Le Buteur" ότι έχει προτάσεις για τον πελάτη του, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματα των ομάδων.