Δημητρέλος: Κερδίστε για να έρθουν επενδυτές

Λίγες μόλις ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης και συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Ηλία Μπρουσιανό, επιχείρησε να τους καθησυχάσει αναφορικά με τις προσπάθειες της διοίκησης και τις κινήσεις του ενδιαφερόμενου επενδυτή, Δημήτρη Βιντιάδη.

“Πρέπει να κερδίσετε το Σάββατο αν θέλετε να μπουν οι επενδυτές στην ομάδα. Αυτοί δεν κοιτάνε το ότι είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Βλέπουν το οικονομικό κομμάτι. Όπως μας ενημέρωσαν έχουν ήδη στα χέρια τους ένα ποσό, το οποίο όμως δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ για να συμπληρώσει:

“Στόχος τους είναι να βρουν και τα υπόλοιπα χρήματα, ψάχνοντας συμπαίκτες και στη συνέχεια να τα επενδύσουν στην ΑΕΚ. Σας το ξαναλέω, ενδιαφέρονται για το οικονομικό τους συμφέρουν. Εσείς πρέπει να νικήσετε το Σάββατο και όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία”.

Οταν, όμως, δέχτηκε ερωτήσεις, κυρίως από τους αρχηγούς για το θέμα της καθυστέρησης πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ υποσχέθηκε ότι θα υπάρχει εξέλιξη το συντομότερο δυνατόν, δηλώνοντας:

“Καταβάλλουμε προσπάθεια και ελπίζουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσουμε κάποια χρήματα για να πάρετε και εσείς κάποια λεφτά. Ο κύριος Βιντιάδης έχει μαζέψει κάποια χρήματα και μέχρι το τέλος του μήνα η εκτίμηση του είναι πως θα έχει συμπληρώσει το ποσό που θεωρούν οι επενδυτές πως χρειάζεται η ομάδα σε βάθος τριετίας”, φέρεται να είπε ενημερωτικά προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για ακόμη ένα παιχνίδι, ίσως το κρισιμότερο της χρονιάς, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν απλήρωτοι.