Επιλέγει Παναθηναϊκό ο Ντε Βινσέντι

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Εστεμπάν Μπουχάν, εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου του ΠΑΣ Γιάννινα, Τομάς Ντε Βινσέντι. Ο Μπουχάν είχε επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατέθεσαν πρόταση και φαίνεται πως αυτή θα γίνει αποδεκτή. "Κλειδί" φαίνεται ότι είναι η επιθυμία του παίκτη που διαλέγεται το τριφύλλι έναντι του Ολυμπιακού.

Ο Εστέμπαν Μπουχάν βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή. Στη συζήτηση που είχε με τους πράσινους, φαίνεται πως η πρόταση καλύπτει την πλευρά του παίκτη και έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τον πρώτο λόγο για να κάνει δικό του, από το καλοκαίρι τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ικανοποίηση από την πρόταση των πρασίνων

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πράσινοι έχουν προσφέρει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με κλιμακωτές αποδοχές οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 250.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και θα φτάσουν στις 300.000 ευρώ στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αυτό ωστόσο που έχει κάνει τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος πληροφορήθηκε από τον Μπουχάν την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, να προτιμήσει όπως φαίνεται τους πράσινους, είναι η δική του επιθυμία να μετακομίσει στην Παιανία.

Η περίπτωση του Ολυμπιακού

Δεν είναι μυστικό πως για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί κι ο Ολυμπιακός και πως ο Μπουχάν το βράδυ της Κυριακής ήταν στο Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησε τον αγώνα των ερυθρολεύκων με τη Βέροια και ύστερα είχε συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού για το θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι ίδια, ίσως και λίγο καλύτερη οικονομικά, με αυτή του τριφυλλιού, όμως ο μάνατζερ του Ντε Βινσέντι ζήτησε αγωνιστικές εγγυήσεις τις οποίες δεν πήρε από τους Πειραιώτες.

Γιατί είναι πιο ελκυστικό το τριφύλλι

Αυτές είχαν να κάνουν με το αν θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας ο παίκτης ή θα δοθεί δανεικός αλλά και με το χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο πελάτης του. Ο Ντε Βινσέντι ξέρει πολύ καλά πως στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού την παρούσα φάση θα έχει δεδομένη θέση, γνωρίζει πως θα έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα κι αυτό έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο να απορρίψει την προοπτική να γίνει απλά μια εναλλακτική στο ρόστερ των ερυθρολεύκων.