Εξελίξεις για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ελεύθερος έμεινε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ τα πράγματα για τον Φραν Εσκριμπά δείχνουν δύσκολα. Για Κρίστιανσεν κάνουν λόγο στην Κύπρο.

Ειδήσεις προέκυψαν από την Γαλλία και την Ισπανία όσον αφορά τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Χθες η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Κριστόφ Γκαλτιέ (φώτο), ο οποίος αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα μετά από οχτώ χρόνια (έχοντας εργαστεί και ως βοηθός προπονητή).

Ενδεχομένως, εκτός από μεταγραφικούς λόγους, ο Φρανσουά Μοντεστό να ταξίδεψε στη Γαλλία για να συζητήσει με κάποιον από τους υποψήφιους προπονητές που ακούγονται το τελευταίο διάστημα από τη συγκεκριμένη αγορά.

Την ίδια στιγμή, η Marca στην ηλεκτρονική της έκδοση έγραψε πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε επαφή επίσημα με την πλευρά του Φραν Εσκριμπά.

Ωστόσο, τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα για τον Ισπανό τεχνικό, αφού η διοίκηση της Βιγιαρεάλ προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μετά την πολύ καλή πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα.

Στην Κύπρο, παράλληλα, αναφέρουν ότι υπάρχει «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Δανό προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

Πηγή: sport-fm.gr