Θριαμβευτής ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ

Ολοφάνερα ανοικτές είναι οι αγωνιστικές πληγές του Παναθηναϊκού. Η ομάδας του τριφυλλιού, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γάλλο Ζαν-Αλέν Μπουμσόμνγκ, ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό με σκορ 2-1.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Τοτσέ στο 12'. Ωστόσο, η ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του αγώνα. Ουσιαστικά, ο κεντρικός αμυντικός Μπουμσόνγκ αποτελούσε τη μοναδική αλλαγή στη σύνθεση του Παναθηναϊκού και ήταν εκείνος που τον πρόδωσε.

Πρώτα όμως προδόθηκε το τριφύλλι από την πενιχρή λειτουργία της μεσαίας του γραμμής, που επέτρεψε στο Λεβαδειακό να ισορροπήσει τον αγώνα και να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκόρερ τον Στέλιο Βασιλείου, στο 38', πριν δηλαδή από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, "έπεσαν στη μάχη" και οι Μπαρμπαρούσης-Φορναρόλι για τους πράσινους, πλην όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο και ο Μπουμσόνγκ, έπειτα από έντονη πίεση των Βοιωτών στην πράσινη άμυνα, έστειλε κατά λάθος τη μπάλα προς τα δίχτυα του Καρνέζη για να κατοχυρωθεί τελικά το 2-1 και πάλι στον πρωταγωνιστή του αγώνα από πλευράς Λεβαδειακού, Στέλιο Βασιλείου.