Στα χέρια Μαντσίνι – Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πιάστηκε στα χέρια με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αιτία ήταν ένα δυνατό μαρκάρισμα του Μπαλοτέλι σε συμπαίκτη του, κατά τη διάρκεια του διπλού.

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος κάποτε έπινε νερό στ' όνομα του συμπατριωτή του θεωρώντας ότι μπορεί να τον κουμαντάρει, εξαγριώθηκε από μια αντιαθλητική προσπάθεια του νεαρού επιθετικού και του επιτέθηκε. Τον γράπωσε από την μπλούζα και τον έδειχνε επιδεικτικά, κατακρίνοντάς τον.

Στη σημερινή προπόνηση και ενώ ήταν σε εξέλιξη το διπλό, ο Μπαλοτέλι έκανε ένα δυνατό τάκλιν, στον συμπαίκτη του, Σκοτ Σινλέρ.

Ο Μπαλοτέλι δεν αντέδρασε αρχικά, αλλά κάποια στιγμή έδειξε τη διάθεση να απαντήσει. Ευτυχώς που επενέβησαν τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ και χώρισαν τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, προσπαθώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Τελικά, κάποιος από τους συνεργάτες του Μαντσίνι μπήκε στη μέση και τους χώρισε. Ο Ιταλός παίκτης πήγε στα αποδυτήρια, ενώ το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι είναι φυσικά αβέβαιο, αφού κινδυνεύει με αυστηρή τιμωρία.