Τσιώλης: Δεν φεύγει ο Ράγιος πριν λήξει το συμβόλαιό του

Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει τον Ρούμπεν Ράγιος να φύγει πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα:

"Ξεκινά το πρωτάθλημα με το δικό μας παιχνίδι με την ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε. Βλέπαμε Αγγλία να παίζουν ποδόσφαιρο και εμείς έχουμε να παίξουμε 20 ημέρες σχεδόν. Αυτό μπορεί να κάνει και κακό στα εισιτήρια. Εδώ στην Τρίπολη είχε τόσο κόσμο που ήρθε για τα Χριστούγεννα. Πρέπει να το δουν αυτό οι αρμόδιοι".

Για το 2012:

"Επαγγελματικά ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τον Αστέρα. Απολύτως επιτυχημένη και μακάρι και το 2013 να είναι εξίσου πετυχημένο για την ομάδα μου. Σίγουρα ο παίκτης-κλειδί ήταν ο Ράγιος και δεν θα τον αφήσω να φύγει πριν τελειώσει το συμβόλαιό του".

Για το ματς με την ΑΕΚ:

"Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την ΑΕΚ και σαν επαγγελματίες να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τον Αρη:

"Ομάδες όπως τον Άρη, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό τις χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι να λύσουν τα προβλήματά τους. Ο Άρης αγωνιστικά είναι μία πολύ καλή ομάδα, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν άτυχος, γιατί αν έπαιρνε τη νίκη τον βοηθούσε να ανέβει στη βαθμολογία. Αλλά γενικά είναι μία ομάδα με συνοχή και καλό υλικό".

Για τον ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς μία πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα με την έλευση Σαββίδη τα πράγματα πιστεύω ότι θα πάνε ακόμη καλύτερα για τον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος τους Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη , μαζί με τους Τζιμπούρ-Μήτρογλου του Ολυμπιακού. Είναι φαβορί για την Ευρώπη, αλλά όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ".

Για τον Χακόμπο Σανθ:

"Έχει φοβερά προσόντα. Παίζει καλά τη μπάλα και με τα πόδια και είναι προσόν για έναν τερματοφύλακα. Υπάρχει ένα θέμα με την ψυχολογία του και την συμπεριφορά του αλλά πιστεύω ότι πήρε το μάθημα του με την αποβολή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Είναι οξύθυμος χαρακτήρας, είχα και εγώ θέματα μαζί του στην Τρίπολη αλλά τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Έφυγε από την ομάδα γιατί ο ίδιος το είχε ζητήσει και εγώ δεν κρατώ παίκτη με το ζόρι. Ο ΠΑΟΚ πλέον και μετά από αυτό που έγινε πιστεύω ότι έχει πάρει τα μέτρα που χρειάζονται για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Πάντως είναι ένας σύγχρονος και καλός τερματοφύλακας".