Την πήρε και τη σήκωσε: Διέλυσε τη Βέροια με 5-0 ο Παναθηναϊκός

Με πρωταγωνιστή τον Μπεργκ, οι "πράσινοι" πέρασαν ένα άνετο απόγευμα στη Λεωφόρο

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες με επιβλητικό σκορ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας πολύ εύκολα της Βέροιας με 5-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ευρύ με τις ευκαιρίες του β' ημιχρόνου. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν είχε όρεξη για αστεία και με τη δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλεται σε αυτού του είδους τις αναμετρήσεις, φρόντισε να καθορίσει από το πρώτο 20λεπτο τη μοίρα του παιχνιδιού, αφού είχε καταφέρει ήδη να διαμορφώσει το 2-0 και δεν αγχώθηκε στο ελάχιστο. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του α' ημιχρόνου και κατά συνέπεια του παιχνιδιού ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που ευστόχησε στα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του «τριφυλλιού» (χέρι του Μίλιεβιτς το 17' και χέρι του Αντονιάν στο 37') ενώ έδωσε και την ασίστ στον Κλωναρίδη που έκανε το 2-0. 

Μεγάλο κέρδος για τους «πράσινους» εκτός από την εξαιρετική συνέργασία για ακόμα μια φορά των Μπεργκ-Κλωναρίδη, ήταν η παρουσία του Χατζηγιοβάνη που αντικατέστησε τον Εμποκού (υπέστη ελαφριά διάσειση σε σύγκρουση με τον Αντονιάν) και πρόλαβε να πιστώσει στο ενεργητικό του μια ασίστ. 

Από την άλλη μεριά, το... καράβι της Βέροιας οδηγείται ολοταχώς προς ναυάγιο, αφού υπέστη την 7η συνεχόμενη ήττα της και η εικόνα της δεν δείχνει ότι μπορεί να σώσει το οτιδήποτε από τη φετινή χρονιά.