Έριξε… εξάρες η ΑΕΚ – Δύο γκολ ο Αραούχο στο ντεμπούτο του

Εντυπωσιακή η Ένωση στο δεύτερο ημίχρονο, διέλυσε με 6-0 τον Λεβαδειακό

Δεν πρόλαβε ούτε να την αγχώσει. Η ΑΕΚ, που είχε προίκα το 1-0 απ’ το πρώτο ματς, καθάρισε με τους «ζεστούς» Αραούχο και Βάργκας τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (6-0) και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. 

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Χιμένεθ, που είχε μπόλικη διάθεση. Το σκορ άνοιξε ο Μπακασέτας στο 21’ με ωραία προσπάθεια και σουτ έξω απ’ την περιοχή και επτά λεπτά αργότερα ο Αραούχο πέτυχε ύστερα από σέντρα του Βάργκας το πρώτο του τέρμα στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα. 

Ο Βενεζουελάνος ήταν ο δημιουργός και του τρίτου τέρματος, το οποίο σημείωσε και πάλι ο Αργεντινός επιθετικός με νέα κεφαλιά στο 61ο λεπτό. Στο 68’ ήταν η σειρά του Βάργκας να βρει δίχτυα με κοντινό πλασέ ύστερα από κάθετη του Γιόχανσον. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα (79’) ο Κολοβέτσιος έστειλε την μπάλα στην εστία του Μοσχονά, αφού πρώτα τον απέφυγε, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γαλανόπουλος στο 84’. 

Με τον Πλατανιά, που πέρασε στην παράταση το εμπόδιο του ΠΑΣ, θα παίξουν οι κιτρινόμαυροι στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Πηγή: sport-fm.gr