Παντελίδης και Βέρα στο προσκήνιο για τον πάγκο του ΟΦΗ

Και τώρα τρέχουν... Οι Μάνθος Πουλινάκης και Νίκος Μαχλάς αίφνης αναζητούν στον ΟΦΗ τον αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου, καθώς τους πρόλαβαν οι εξελίξεις της συμφωνίας του "Αλενατόρε" με τον Ατρόμητο.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της ομάδας του Ηρακλείου Κρήτης δε λένε πολλά. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι έχουν επικεντρωθεί σε δύο πιθανά ονόματα.

Πρόθεση του Νίκου Μαχλά είναι ως τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο των Κρητικών είναι ο παλαίμαχος Χιλιανός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο οποίος έχει τα προηγούμενα χρόνια τιμηθεί από τον ΟΦΗ για την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο Βέρα πρόσφατα είχε έρθει στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Χιλιανός διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους ασπρόμαυρους και βλέπει με πολύ καλό μάτι τη συνεργασία με τον ΟΦΗ. Εξάλλου, ο Βέρα είναι άνεργος καθώς πρόσφατα αποχώρησε από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Χιλής.

Ωστόσο, ο Νίκος Μαχλάς φέρεται να βρίσκεται σε επικοινωνία και με τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος είχε ξεκινήσει τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν της Superleague στον πάγκο του Πανθρακικού.

Η έλευση του νέου προπονητή θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή του Ανδρέα Σκέντζου ως βοηθού προπονητή, καθώς και του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.