Ο Μάτος… μάτωσε τα δίχτυα του Πλατανιά!

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου άσου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της κρητικής ομάδας

Ζορίστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά στην Τούμπα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο “μίλησε” ο Μάτος: ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά στη νίκη με 3-0, επιστρέφοντας εμφατικά στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν καλή άμυνα, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των επιθετικών του ΠΑΟΚ, και να απειλούν με αντεπιθέσεις, ο Μάτος έδωσε τη λύση στο 61', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 81' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σκοράροντας μετά από ωραία αντεπίθεση μετά από ασίστ του Κάμπος, ενώ στο 87' ο Μπανανά στάθηκε άτυχος, αφού σε γύρισμα του Ροντρίγκες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 3-0.

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε κόντρα στην καλοστημένη Κέρκυρα, όμως πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Τασουλή στο 64', μετά από λάθος του Νίκιτς, ενώ... καρδιοχτύπησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουαλά πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.