Λόρενς: “Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στη δεύτερη θέση”

Για τη πορεία του ΠΑΟΚ, τους οπαδούς τους και για το πως οι Έλληνες αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση μίλησε ο Λίαμ Λόρενς. Μετά από περίπου ένα μήνα παραμονής καταθέτει τις εντυπώσεις του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά».

Αναφερόμενος στο γκολ επί του Αστέρα δηλώνει: “Η νίκη είναι νίκη και αυτό μετράει στο τέλος. Είναι σημαντικό ακόμη και όταν κάποιες φορές δεν παίζεις τόσο καλά να μπορείς να κερδίζεις. Υπάρχουν ματς που μπορεί να παίξουμε καλά, αλλά να μην κερδίσουμε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση κρατάμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό το γκολ που σημείωσα, καθώς με αυτό ξεκίνησε η αντεπίθεση στο ματς και τελικά φτάσαμε στη νίκη. Εγώ θέλω να βοηθάω με κάθε τρόπο. Με γκολ, με ασίστ και ό,τι άλλο μπορώ να κάνω” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ιρλανδός άσος μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, αναφέρει πως ο φετινός στόχος της ομάδα είναι να βρεθούν στο Τσάμπιονς Λίγκ και να κερδίσουν κάποιο τίτλο. Όπως λέει, πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και όλοι οι παίχτες είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατόν. Επιπλέον δεν κρύβει πως πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ομάδα είναι και πόσες προσδοκίες μπορεί να έχει. Ανάμεσα στους παίχτες που μπορούν να παίξουν στην Πρεμιερ Λιγκ συμπεριλαμβάνει τους Κλάους, Γεωργιάδη, Λάζαρ και τον Κάτσικα.

Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια δηλώνει: “Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ. Και φυσικά πάντα να κερδίζω. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Γι' αυτό ήρθα από την Αγγλία στην άλλη άκρη της Ευρώπης στην Ελλάδα, για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Εξτρά κίνητρο για μένα είναι η Εθνική ομάδα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει αν συγκεντρωθώ στον ΠΑΟΚ και να τα πάω όσο πιο καλά γίνεται στην Ελλάδα, γιατί μέσω των καλών εμφανίσεών μου με τον ΠΑΟΚ μπορεί να κληθώ ξανά στην Εθνική”.

Σχετικά με την οικονομική κρίση και για τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα, ο διεθνής άσος αποκαλύπτει πως πριν κλείσει το συμβόλαιο τους, πολλοί ήταν αυτοί που τον απέτρεπαν να έρθει στη χώρα μας. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχει αντιληφθεί την κρίση, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν στερούνται τις εξόδους τους.

 Τέλος, δεν παρέβλεψε να τονίσει πως του αρέσει ιδιαίτερα η Θεσσαλονίκη και η ποιότητα ζωής.