Δε θα πάει στο Copa Africa ο Τζαμέλ Αμπντούν

Δε θα δώσει το παρών στο φετινό Copa Africa ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μίλησε στον Τύπο της χώρας του, τονίζοντας πως ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε στην εφημερίδα "Le Buteur" πως δε μπορεί να αποδεχτεί την κλήση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Αρχικά, ο Αμπντούν δήλωσε: "Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση, καθώς θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για 5 εβδομάδες. Δεν ήταν σωστό να πάρω τη θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση Η υγεία μου είναι πάνω από όλα και από την Εθνική. Για αυτό γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου".

Στην συνέχεια, ο Τζαμέλ Αμπντούν συμπλήρωσε για την απόφασή του: "Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοούν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δύο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά τη φανταστική αυτή διοργάνωση".