Ορεξάτος αλλά… άστοχος ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναιτωλικό

Σωρεία ευκαιριών έχασαν οι Θεσσαλονικείς για ένα μεγαλύτερο σκορ - Εντυπωσιακός ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο (3-0)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς ήταν εντυπωσιακοί απέναντι στον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα τους στη Superleague και επικράτησαν με 2-1, σκορ μάλλον φτωχό σε σχέση με τις ευκαιρίες που είχαν για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για τον ΠΑΟΚ, που μόλιε στο 2ο λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν από τη σέντρα του Τζάλμα Κάμπος ο Μύγας δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά, και ο Μπίσεσβαρ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, και στο 24' ο Κυριακίδης γλίτωσε τον Παναιτωλικό από ένα δεύτερο γκολ, απομακρύνοντας με δυσκολία την μπάλα μετά από κεφαλιά του Μάτος, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Κλάους με έξυπνο τακουνάκι έβγαλε τον Ροντρίγκες τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών, τον οποίο και “εκτέλεσε” για το 2-0.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να παίζει... μόνος του στο γήπεδο και να φτάνει κοντά σε ένα τρίτο γκολ στο 29' με το σουτ του Ροντρίγκες που πέρασε λίγο άουτ, αλλά και στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Κλάους που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51' ο Μπίσεσβαρ από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης και πάλι από καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή στο 58' δεν βρήκε στόχο.

Στο 76' ήταν η σειρά του Ροντρίγκες να χάσει το... άχαστο, όταν ο Φακούντο Περέιρα προ κενής εστίας έχασε το κοντρόλ, ενώ στο 81' ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά ήταν ο Παναιτωλικός που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 2-1 με γκολ του Ουάρντα, μετά από τραγικό λάθοε του Βαρέλα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα στην Τούμπα.

Σε άλλο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Superleague, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον Ατρόμητο, παίρνοντας άνετα νίκη 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ακόστα, ενώ στο 41' μετά από... πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στον Μαμπουλού και από εκεί στον Κόντε, που την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0, προτού στο 57' και πάλι ο Μαμπουλού “σερβίρει” στον Κόντε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.