Τέλος από τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης με βαριές αιχμές

Το "φλερτ" με τον Ολυμπιακό στέλνει τον 47χρονο τεχνικό στην... ανεργία

Αλυσιδωτές εξελίξεις προέκυψαν στον Πανιώνιο μετά το «φλερτ» που είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Ολυμπιακό και τις αντιδράσεις από τον κόσμο. 

Οι Νεοσμυρνιώτες, λοιπόν, αποφάσισαν στο σημερινό έκτακτο ΔΣ (παρουσία του Έλληνα κόουτς) να προχωρήσουν σε καταγγελία της σύμβασης με τον 47χρονο τεχνικό, καθώς «με τις πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες έβλαψε το σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την Πανιώνια οικογένεια»! 

Αυτό, ουσιαστικά, σημαίνει πως οι κυανέρυθροι ψάχνουν για προπονητή, την ώρα που ο Ουζουνίδης μπαίνει στην... ανεργία, αφού πλέον δεν τίθεται θέμα να πάει στους Πειραιώτες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ. 

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. 

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Πηγή: sport-fm.gr