“Βόμβα” από τη Μάντσεστερ κυνηγάει ο Ατρόμητος

Aισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ατρομήτου ότι μπορεί να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι διοικούντες των Περιστεριωτών έχουν επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να διερευνήσουν τις προθέσεις του Ιταλού φορ.

Το συμβόλαιο του Μακέντα είναι γεγονός ότι κρίνεται πολύ υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα του Ατρομήτου (αγγίζει περίπου τις 600.000 ευρώ), αλλά η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς σκοπεύει να πληρώσει σχεδόν το μισό για να τον αποκτήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον τελευταίο λόγο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον έχει εκείνος.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday αναφέρει ότι ο Μακέντα παρουσιάζεται σε πρώτη φάση θετικός στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για την απόκτησή του!

Προς Βέλγιο κινείται ο αρχηγός του Ατρομήτου, Γιάννης Σκόνδρας

Την ίδια ώρα, ανοικτό παραμένει και το θέμα του Γιάννη Σκόνδρα. Ο αρχηγός του Ατρομήτου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων από το Βέλγιο και είναι πιθανό αρκετά σύντομα να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.