Πρόκριση Ολυμπιακού και διακοπή του αγώνα στην Πάτρα

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Πάτρα με οριστική διακοπή του αγώνα, λόγω ρίψης αντικειμένου προς τον βοηθό διαιτητή, ο Ολυμπιακός στην Πάτρα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Παναχαϊκή και με συνολικό σκορ 3-1 πήρε την πρόκριση και στην επόμενη φάση περιμένει τον νικητή του αγώνα ΑΕΚ-Καβάλα.

Την έκπληξη έκανε ο Φωστήρας, αφήνοντας εκτός Κυπέλλου τον Πανιώνιο και έτσι ολοκληρώθηκαν οι πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπορεί η ομάδα του Ταύρου να ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο πήρε την πρόκριση με υπέρ του 1-0 στον πρώτο αγώνα και στην 4η φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το γήπεδο του Κορυδαλλού επικρατώντας με 2-1 της Προοδευτικής και με δύο νίκες πήρε το εισιτήριο για τους "16". Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Πλατανιάς.

Το εισιτήριο για τους "16" πήρε και ο Πανθρακικός με το 1-1 στον Βόλο κόντρα στην Νίκη Βόλου θα περιμένει τον νικητή του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ.