Χαμόγελα στον ΠΑΟ: Εξαιρετικά πρώτα δείγματα από Ιμπάρμπο και Χουλτ

Με 2-0 επικράτησαν οι "πράσινοι" της ερασιτεχνικής Σιλφόλντε

Με νίκη συνέχισε τη σειρά φιλικών στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε πολύ άνετα της ερασιτεχνικής, Σιλφόλντε, 2-0, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, με τους Βιγιαφάνιες και Λέτο (από το σημείο του πέναλτι). 

Ωστόσο, η νίκη του «τριφυλλιού» περνά σε εντελώς δεύτερη μοίρα, καθώς όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην πρώτη εμφάνιση των νέων αποκτημάτων, Χουλτ και Ιμπάρμπο, που όπως δήλωσε και ο Αντρέα Στραματσόνι, ήθελε να τους εντάξει στο ρυθμό της ομάδας. Ο Κολομβιανός άσος έδειξε αρκετά δραστήριος αγωνιζόμενος στη δεξιά πτέρυγα, δείχνοντας ότι χρειάζεται αγώνες για να βρει τη χημεία με τους συμπαίκτες του, ενώ ο Σουηδός μπακ, που αγωνίστηκε στην αριστερή πτέρυγα, είχε ανεξάντλητες δυνάμεις και πλέον είναι θέμα χρόνου να φανούν και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

Θετικό για τον Παναθηναϊκό, αποτελεί και το γεγονός ότι ο Ιβανόφ έπαιξε δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο (σήμερα αντικαταστάθηκε στο 87'), χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Σε καλή κατάσταση έδειξαν και ο Βιγιαφάνιες (έγινε αλλαγή λόγω ενός μικροπροβλήματος στο ημίχρονο), αλλά και ο Βλαχοδήμος, που ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες. 

Πηγή: sport-fm.gr