Φέρνει και Κατσάρ η ΑΕΚ

Σε ένα ακόμα μεταγραφικό μέτωπο ετοιμάζεται να χτυπήσει

Σε ένα ακόμα μεταγραφικό μέτωπο ετοιμάζεται να χτυπήσει η ΑΕΚ. 

Προχωρώντας ακάθεκτη τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν -κι έχοντας ήδη αποκτήσει τερματοφύλακα και στόπερ- η «Ένωση» δρομολογεί την ενίσχυσή της και στα χαφ. 

Σύμφωνα λοιπόν με την «Ώρα των σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Γκόικο Κατσάρ. Ο Σέρβος μέσος μένει ελεύθερος από το Αμβούργο και φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος για να πλαισιωθούν στον χώρο του κέντρου οι Σιμόες και Γιόχανσον. 

Και λίγες μέρες μετά τις υπογραφές των Τσιγκρίνσκι και Μπάρκα, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα πάρουν άμεσα και τη δική του, ώστε να υλοποιηθεί η σχετική επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια και να τον έχει διαθέσιμο από την έναρξη της προετοιμασίας. 

Ο Κατσάρ είναι μια εξαιρετική -και πάνω απ’ όλα- δοκιμασμένη λύση για την «Ένωση», καθώς μετράει οκτώ χρόνια παρουσίας στην Bundesliga με τις φανέλες της Χέρτα (2008-10) και του Αμβούργου (2010-16). Ενδιάμεσα έκανε κι ένα εξάμηνο πέρασμα από την Ιαπωνία και τη Σερέζο Οσάκα (2014), ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με 25 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας.