Παραχωρεί δανεικό τον Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο δεν προβλέπει μόνο την απόκτηση παικτών, αλλά και την παραχώρηση ορισμένων που δεν παίρνουν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός θα κάνει μόνο μία μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ και θα αρκεστεί σε αυτό.

Άλλωστε, για την άμυνα είναι σημαντική η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από το νέο έτος σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα αρχίσει να μπαίνει και ο επιθετικός Πίνο.

Το ρόστερ μεγαλώνει και ο Ζαρντίμ θέλει να το περιορίσει, κάτι που σημαίνει πως θα παραχωρήσει κάποιους παίκτες ως δανεικούς. Ο Τάσος Παπάζογλου, ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Ανδρέας Τάτος είναι οι βασικοί υποψήφιοι για... δανεισμό.

Τον Παπάζογλου τον έχει ήδη ζητήσει ο Αρης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον δείχνει και ο Πανιώνιος. Ο Ζαραδούκας έχει προτάσεις από Πλατανιά και ΟΦΗ, ενώ πολλές είναι οι ομάδες που ζητάνε και τον Ανδρέα Τάτο.

Πιο ειδική περίπτωση είναι αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ο Ζαρντίμ το σκέφτεται ακόμη, αν θα τον δώσει δανεικό. Είναι δεδομένο, όμως, πως δεν θα δοθεί σε ελληνική ομάδα.

Ο "Φέτφα" έχει προτάσεις από τη Γερμανία και εκεί είναι πιθανό να πει το ναι και να αγωνιστεί ως δανεικός. Η Μόναχο 1860, η Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά και η Χοφενχάιμ είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.