Έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα οι ερυθρόλευκοι

Έφτασε η «κρίσιμη» μέρα για τον Ολυμπιακό, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Champions League, τη Σάλκε (Τρίτη 21:45).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή παράδοση με τις γερμανικές ομάδες και να ξεκινήσουν με τη νίκη τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ο Ζαρντίμ δεν δείχνει καθόλου προβληματισμένους, καθώς θεωρεί ότι οι παίχτες του είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμοι για το μεγάλο παίχνίδι της πρεμιέρας.Ο Κοντρέρας συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ενώ πιθανότατα να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιάννης Μανιάτης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας. Από την άλλη πλευρά, ούτε στη Σάλκε οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αν εξαιρέσουμε την απουσία του τραυματία Τίμο Χίλντεμπραντ, ο Χουμπ Στέβενς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και με όρεξη για… εκπλήξεις..

Αναλυτικά η αποστολή της Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς, Νοϊστέντερ, Αφελάι, Χλτμπι, Ντράξλερ, Χούντελαρ, Φέρμαν, Κολάσινατς, Μπαρνέτα, Χέγκερ, Φαρφάν, Ουτσίντα, Πούκι. Καλή προϊστορία με Γερμανικές ομάδες

Καλή παράδοση με τους Γερμανούς

Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα Βερολίνου και Ντόρντμουντ είναι τα τελευταία «θύματα» του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο πως στα έξι εντός έδρας ματς που έχει δώσει συνολικά απέναντι σε συλλόγους από τη Γερμανία έχει 4 νίκες και 2 ήττες.