Κάνει πίσω η ΕΠΟ: Ορίζει διαιτητές για την πρώτη αγωνιστική

Υπό τον φόβο των απειλών για αγωγές

Μπορεί να έπαιξε με τα νεύρα όλων των εμπλεκομένων με την χαρακτηριστική καθυστέρηση στον ορισμό των διαιτητών, αλλά τελικά η ΕΠΟ έκανε πίσω. 

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε τη Σούπερ Λίγκα ότι θα ορίσει διαιτητές για τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των playoffs που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη. 

Είναι προφανές ότι στην ΕΠΟ έκαναν πίσω υπό τον φόβο των απειλών για αγωγές, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν έντονα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Ήταν σαφές από το απόγευμα της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση της Nova που προειδοποίησε ότι θα ενεργοποιήσει κάθε σχετική ρήτρα, ότι οι ομάδες δεν θα ανέχονταν μια καθυστέρηση στην έναρξη των playoffs αφού το κόστος θα ήταν δυσβάσταχτο. 

Ο ορισμός των διαιτητών για την πρώτη αγωνιστική δεν είναι πάντως μία κίνηση που μας επαναφέρει στην ομαλότητα, αφού μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα γίνει την δεύτερη αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. 

Θυμίσουμε ότι με ανακοίνωση της το Σάββατο που μας πέρασε η ΕΠΟ όρισε την 15η Μαΐου ως ημέρας διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου, μια ημερομηνία όμως που δεν είναι αποδεκτή από τον Σταύρο Κοντονή αλλά ούτε και από τις υπόλοιπες ομάδες, πλην του Ολυμπιακού. 

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος λένε ο τελικός να γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των playoffs ενώ από την ΑΕΚ τονίζουν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει μετά τις 17 του μήνα, όπως έλεγε και η αρχική απόφαση Κοντονή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr η Σούπερ Λίγκα έστειλε μέσα στη Δευτέρα στην ΕΠΟ μία επιστολή (όχι εξώδικη) στην οποία την καλεί «να τηρήσετε απαρέγκλιτα τα συμφωνηθέντα για τους αγώνες των πλέι οφ».

Πηγή: sport-fm.gr