Σφράγισε τη νίκη στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ

Πολύτιμη νίκη πέτυχε στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ, που κατέβαλε με 2-0 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσιάστηκε πολύ κακός.

Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε στο 14' ο Παπάζογλου, μετά από κάθετη πάσα του Βερόν και εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα, Φούλοπ.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Αστέρας δεν ήταν απειλητικός, με εξαίρεση κάποιες ενέργειες του Ντε Μπλάσις, ενώ αντίθετα παρουσίασε σοβαρά αμυντικά κενά, τα οποία οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν με αντεπιθέσεις.

Ο ΟΦΗ κατάφερε τελικά να “σφραγίσει” τη νίκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με πλασέ του Κουτσιανικούλη.

Ήταν η πρώτη νίκη των Κρητικών μετά από τέσσερις αγώνες, η οποία τους φέρνει στους 17 βαθμούς, ενώ στους 25 παρέμεινε ο Αστέρας Τρίπολης.

Μεγάλη νίκη και για τον Πανθρακικό μέσα στην Κέρκυρα, με πρωταγωνιστές και σκόρερ και πάλι τους Βαΐρουά και Παπαδόπουλο.

Παρά τις απουσίες τους, οι Θρακιώτες ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 11ο λεπτό, με σκόρερ τον Βαϊρουά, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Μίνγκα.

Οι προσπάθειες της Κέρκυρας για ισοφάριση δεν καρποφόρησαν, και αυτό το πλήρωσε στο 50ό λεπτό, όταν ο Λουσέρο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Το μόνο κακό νέο για τον Πανθρακικό ήταν ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 74' από τον Κοντογουλίδη, αν και δε φαίνεται να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθρακικός διεύρυνε το αήττητο σερί του στα έξι παιχνίδια και έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.