Στην προπόνηση του Ατρομήτου ο… καθηγητής Κατσουράνης

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος πλέον διδάσκει την προπονητική με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο

Με την ψυχολογία όλου του αγωνιστικού τμήματος να έχει διαφοροποιηθεί μετά τις εξελίξεις που φέρνουν την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ατρόμητος συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 

Όλοι οι παίκτες των Περιστεριωτών συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο Σωκράτης Φυτανίδης ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς κόντρα στην Καλλόνη. 

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής μέρας αποτελεί η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων και πλέον διδάσκει την προπονητική με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο στον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό όμιλο. Ο «Κατσούρ» μετά το τέλος της επίσκεψης των σπουδαστών είχε συζήτηση με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο. 

Στο πλαίσιο αυτό συνόδευε τους σπουδαστές του ΙΕΚ Ιπποκράτειος οι οποίοι ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου και στη συνέχεια κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας. 

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στον Ασπρόπυργο.

Πηγή: sport-fm.gr