O Παναθηναϊκός ζητάει αποκαθήλωση ΕΠΟ και Superlegue

Στο «τριφύλλι» δεν εστιάζουν στον αποκλεισμό ή στη ματαίωση του Κυπέλλου, αλλά κοιτάζουν το «δάσος»

Ο Παναθηναϊκός φυσικά και παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το επικείμενο Grexit. Επίσημη θέση από την ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο είναι σαφές πως οι «πράσινοι» δεν παρεκκλίνουν από την πάγια θέση τους πως η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πρώτο τους μέλημα και απαραίτητος όρος για να συζητήσουν οτιδήποτε.

Στο «τριφύλλι» δεν εστιάζουν στον αποκλεισμό ή στη ματαίωση του Κυπέλλου, αλλά κοιτάζουν το «δάσος», που είναι πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα έχει καν μέλλον. Έτσι εμμένουν στις απόψεις τους περί ξηλώματος της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, όπως και αλλαγής στα πρόσωπα και τη λειτουργία της Super League, ενώ συμφωνούν κατ’ αρχήν με τις προτάσεις του Χρήστου Πανόπουλου για κάποιες αλλαγές.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ασθενής Κουτρουμπής και ο Μολέδο που κάνει ατομικό αναμένεται να είναι εκτός ενδεκάδας ή και αποστολής, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μπεργκ και Βιγιαφάνιες λόγω καρτών. Ο Μαμούτε αναμένεται να παίξει βασικός στην επίθεση μαζί με τον Λέτο, που είχε κέφια στο δίτερμα και πέτυχε χατ-τρικ.

*Τις επόμενες μέρες θα προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου για τα έργα στη Λεωφόρο, που θα αυξήσουν τη χωρητικότητα του γηπέδου στις 21.000 θέσεις. Ο πρώτος κύκλος εργασιών θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο δεύτερος και τελευταίος το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr