Συνεχίζει στον Πανιώνιο ο Κουρτνί

Στον Πανιώνιο θα παίζει για τα επόμενα τρισίμισι χρόνια ο Αμίρης Κούρντι. Ο νεαρός αμυντικός συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των κυανέρυθρων υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους νεοσμυρνιώτες.

Στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των παικτών, μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης και με πρωτοβουλία των μεγάλων ηλικιακά ποδοσφαιριστών, όπως ο Φανούρης Γουνδουλάκης και ο Χρήστος Αραβίδης, πραγματοποιήθηκε γεύμα σε ταβέρνα στο Κορωπί μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και των υπολοίπων που εργάζονται μαζί τους καθημερινά.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε στο panionios.gr: "Είμαι χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την πρόταση και την τιμή που μου έκανε, καθώς και τους προπονητές μου για την εισήγησή τους. Πλέον το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Αμίρη Κούρντι, μέχρι τον Ιούνιο του 2016.