Η κρίση έστειλε τον Τότι σπίτι του!

Ο Σπαλέτι ο οποίος ήρθε με τις ευλογίες όλων των οπαδών της ομάδας είναι πλέον σε κόντρα με τον αρχηγό

Η Ρόμα είναι σε κρίση! Μεγάλη κρίση! Ο Σπαλέτι ο οποίος ήρθε με τις ευλογίες όλων των οπαδών της ομάδας είναι πλέον σε κόντρα με τον Τότι! 

Ο τεχνικός της ομάδας της «αιώνιας πόλης» έστειλε σπίτι του σήμερα τον Φραντζέσκο Τότι, αφού πρώτα τον είχε ενημερώσει ότι τον αποκλείει από την αποστολή του αγώνα με την Παλέρμο. 

Αφορμή; Οι δηλώσεις που έκανε ο Τότι στις οποίες εξέφραζε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι από την ημέρα που ο Σπαλέτι έχει αναλάβει τις τύχες της Ρόμα εκείνος δεν έχει χρόνο συμμετοχής. 

«Δεν μπορώ να μείνω σε αυτή την Ρόμα. Ακόμη αισθάνομαι ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μπορώ να προσφέρω, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση και θέλω να παίζω. Ο τραυματισμός με πήγε πίσω, αλλά πλέον τον έχω ξεπεράσει και το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι είναι καθαρά μια απόφαση του προπονητή. Δεν μπορώ να μείνω έτσι στη Ρόμα. Με πονάει να κάθομαι στον πάγκο. Καταλαβαίνω σε ποια ηλικία είμαι και πως δεν μπορώ να έχω τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, αλλά το να τελειώνει έτσι η καριέρα μου μετά από ό,τι έχω δώσει στη Ρόμα είναι κάτι πολύ κακό. Απαιτώ τον σεβασμό για όσα έχω κάνει», είχε αναφέρει ο Τότι.

πηγή: sport-fm.gr