Προπονήσεις Τσιρίλο με τους κυανέρυθρους

Ένας παλιός γνώριμος συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των κυανέρυθρων ξεκίνησε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός – πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ - αποχώρησε από την Αλκή και ζήτησε από τον Πανιώνιο να προπονείται μαζί τους ώστε να μείνει σε καλή κατάσταση.

Ο Τσιρίλο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στην Ελλάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του αφού δεν επιθυμεί να αφήσει την οικογένειά του. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να μπει στο μεταγραφικό παιχνίδι διεκδικώντας την απόκτηση του παίκτη, καθώς οι κυανέρυθροι έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν έναν παίκτη που είναι πάνω από 24, και μάλιστα αν είναι για μεταγραφή μπορεί να αποκτηθεί μόνο Έλληνας παίκτης.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα στο μεταγραφικό πεδίο, ο Βασίλης Ρόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό κι έτσι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποφάσισε ότι δεν πρόκεται να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών, αφού επιθυμεί να δει τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του ώστε να γνωρίζει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ενόψει του δεύτερου γύρου.