Βλέπει μπροστά ο Ολυμπιακός

Μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης γιορτής που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού, συζήτησαν αρκετά ζητήματα και φυσικά μέσα σε αυτά ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από την ΠΑΕ, προκύπτει ένας προβληματισμός για την κακοπροαίρετη, όπως την χαρακτηρίζουν κριτική που ασκείται στην ομάδα. "Να σταθούμε κοντά στην ομάδα που προχωράει μπροστά και θα προσφέρει χαρές", έλεγαν στην κουβέντα τους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έλεγαν χαρακτηριστικά, ότι είναι πολύ λογικό και θεμιτό να γίνεται κριτική, ωστόσο όταν αυτή είναι κακοπροαίρετη και άδικη, τότε δεν κάνει καλό σε κανένα στην ομάδα.

"Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια δεμένη σαν γροθιά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητεί την προσφορά των ανθρώπων του και να αλλοιώνει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ας σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα μας στα παιχνίδια που ακολουθούν και ας αφήσουμε πίσω μας την μικρή παρένθεση της Κυριακής. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε μεγάλες χαρές τη χρονιά που έρχεται. Ο Ολυμπιακός προχωράει μπροστά, στο δρόμο της δόξας, όπως ορίζει η ιστορία και η μοίρα του", ήταν το μήνυμα των ανθρώπων της διοίκησης των Πειραιωτών.