Από τη Λάρισα στο Ηράκλειο θα βρεθεί ο Αστέρας

Κατευθείαν στο Ηράκλειο ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ, θα βρεθουν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ο Αστέρας καλείται να δώσει δύο αγώνες μέσα σε τέσσερις ημέρες, καθώς αύριο αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λάρισα για το Κύπελλο και το Σάββατο τον ΟΦΗ στην Κρήτη για το πρωτάθλημα. Έτσι, οι Αρκάδες δε θα επιστρέψουν στην Τρίπολη στο ενδιάμεσο διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες ξεκίνησαν σήμερα οδικώς για Λάρισα, θα παραμείνουν αύριο στη θεσσαλική πόλη μετά τον αγώνα με τη βυσσινί θύελλα και την Πέμπτη το πρωί θα κάνουν προπόνηση για να αναχωρήσουν αμέσως μετά για Θεσσαλονίκη.

Από τη συμπρωτεύουσα θα... πετάξουν για το Ηράκλειο, όπου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ομιλίτες την Παρασκευή. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση, η οποία διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Με το πέρας αυτής, ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή για τα δυο ματς.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Ντινιωτάκης, Γκάμπριελ. Βέβαια, αύριο δε θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Άρη.