Πέρασε αλώβητη από την Κομοτηνή η ΑΕΚ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Κομοτηνή η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε του ουραγού Πανθρακικού με 2-1, παραμένοντας έτσι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν από την αρχή του αγώνα για ένα γρήγορο γκολ, και μετά από δύο καλές ευκαιρίες στο 3' με τον Μπαρμπόσα και στο 5' με τον Γκάλο, άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Γιόχανσον, μετά από σέντρα του Μπαρμπόσα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 23' με το σουτ του Μπαϊκαρά που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μπαρόχα και στο 30' με τη διπλή ευκαιρία των Βάλτερ και Μπαϊκαρά, όμως ήταν η ΑΕΚ που έφτασε και πάλι στο γκολ στο 61', όταν ο Πασχαλάκης ανέτρεψε τον Αραβίδη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι και τον Μπουονανότε να μην αστοχεί από τη βούλα για το 2-0.

Οι Θρακιώτες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 68' με το σουτ του Μάρτινς που κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαρόχα, όμως δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω κι έτσι το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου στην Ξάνθη, φέρνει την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Πανθρακικός παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς και χωρίς νίκη.