Χάνει το ντέρμπι των “αιωνίων” ο Μποτία

Μεγάλο το πλήγμα στον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μποτία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. 

Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και σήμερα μετά από τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι το μυϊκό πρόβλημα που έχει εκτιμάται ότι θα τον κρατήσει μακριά από τη δράση για περίπου 20 ημέρες. 

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Μποτία, ο οποίος ήταν σε εξαιρετικά καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. 

Στη σημερινή προπόνηση, η πρώτη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο Μανιάτης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, συντηρητικά γυμνάστηκε ο Μπουχαλάκης, ενώ ο Τσόρι ανέβασε ρυθμό, κάνοντας ατομικό. 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα στο χθεσινό ματς κόντρα στην Ντιναμό έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. 

Έκαναν ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας, συνέχισαν με τελειώματα φάσεων από τον άξονα (με σουτ) και τα πλάγια (με σέντρες) και ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Πηγή: sport-fm.gr